13:00

Dalby GIF

Referat: Lunds BK - Dalby GIF

Första förlusten i höstens seriespel.

Vi börjar matchen i ett bra tempo, där vi kortspelar oss igenom stora delar av Lunds BKs försvar. En tidig ledning av Isabella där hon enkelt placerar in bollen från ett inspel.

Sedan går det tyvärr inte vår väg. Lunds BK kvitterar på ett misstag från vår del, och huvuden sjunker och ryggar kröks när vi istället för att kämpa framåt istället blir lite gnälliga på egna insatser. Lunds BK gör därefter både 2-1 och 3-1 i snabb takt, innan Felicia reducerar till 3-2 på en hörna av Nora innan halvlek.

Vi pratar om att höja attityden, att stanna av med riskabla passningar mitt framför eget straffområde, och det lyckas vi med, en stund in i andra. Tyvärr håller det inte hela vägen, utan Lunds BK utökar ledningen till 4-2 och 5-2 i snabb succession, innan vi får ordning på oss själva igen.

Vi avslutar andra halvlek bättre, men målen uteblir tyvärr. Matchen slutar 5-2, där 3-2 kanske hade varit mer rättvist sett till spelets karaktär.

Till nästa vecka tar vi med oss uppryckningen vi gör i bägge halvlekar trots motgångar, att visa oss mer för varandra i speluppbyggnaden, och att visa hjärta hela matchen igenom.

Nya tag nästa vecka, då Skurups AIF kommer på besök!